Puppyconsult

Puppyconsult

Sabrina van Dijk, paraveterinair MARKdierenarts

Wij bieden eigenaren en hun pup graag kosteloos enkele puppyconsulten aan. Deze puppyconsulten vinden plaats als je pup 4, 5, 6, 8, 9 en 12 maanden oud is. Tijdens deze consulten zal paraveterinair Sabrina je pup wegen en bijhouden met een groeicurve, het gebitje nakijken, de vacht, huid en nagels controleren en in de oren van je pup kijken. We nemen ook even rustig de voeding, ontworming- en ontvlooiing door en beantwoorden al je vragen.

Puppycursus

Tijdens een puppycursus leert je pup omgaan met ervaringen buitenshuis, geuren, geluiden en gebeurtenissen. De cursus is ook gericht op socialisatie, dit is het proces waarbij je pup leert omgaan met alle soorten dieren en mensen (waaronder kinderen van alle leeftijden). Daarnaast draagt de cursus bij aan een goede band tussen jou en de hond. Door de puppycursus op een hondenschool te volgen leert je pup omgaan met andere pups en volwassen honden.

Puppy Groeibegeleiding MARKdierenarts

Hondenschool

Wij werken graag samen met hondenschool Blij en Gehoorzaam en De Happy Roedel.

ADRES

BURCHTWAL 1
3452 MG VLEUTEN

openingstijden

MA: 08.30 – 18.00 UUR
DI: 08.30 – 18.00 UUR
WO: 08.30 – 18.00 UUR
DO: 08.30 – 18.00 UUR
VR: 08.30 – 18.00 UUR
ZA: 09.00 – 16.00 UUR
Toewijding, oprechte interesse, onvoorwaardelijke zorg en vertrouwen.
Beste eigenaren/baasjes, MARKdierenarts wil de gezondheid van jouw huisdier blijven waarborgen en is daarom gewoon open. We vragen je wel aandacht voor het volgende.

  • Probeer (waar mogelijk) met 1 persoon met je huisdier naar de kliniek te komen. Knuffelen en handen geven moeten we helaas achterwege laten.
  • Probeer gepaste afstand te houden tot andere eigenaren.
  • Er is, op meerdere plekken in de praktijk, sterilium aanwezig waarmee je je handen kunt desinfecteren.
  • We gaan onze afspraken zo proberen in te plannen dat er niet te veel mensen op hetzelfde tijdstip in de praktijk zijn.

Tot dusver hoeven we geen behandelingen, operaties of afspraken uit te stellen, mocht dat wel het geval zijn dan laten we je dit uiteraard direct weten.

Zorg goed voor jezelf, elkaar en je huisdier!