Je huisdier verzekeren

Je huisdier verzekeren

Maak je je zorgen over de kosten van een bezoek aan de dierenarts? MARKdierenarts raadt je aan om je huisdier te verzekeren. Het beschermt je tegen onverwacht hoge kosten en stelt je in staat voor de beste zorg te kiezen. 

Ziektekostenverzekeraars zijn bijvoorbeeld Proteq Dier&Zorg, OHRA en Petplan. Kijk op www.dierenverzekeringvergelijking.nlKijk zorgvuldig naar de voorwaarden van de ziektekostenverzekeraar. Leeftijd en ras van jouw huisdier zijn bijvoorbeeld van invloed op de kosten.

Verzekeren huisdier

ADRES

BURCHTWAL 1
3452 MG VLEUTEN

openingstijden

MA: 08.30 – 18.00 UUR
DI: 08.30 – 18.00 UUR
WO: 08.30 – 18.00 UUR
DO: 08.30 – 18.00 UUR
VR: 08.30 – 18.00 UUR
ZA: 09.00 – 16.00 UUR
Toewijding, oprechte interesse, onvoorwaardelijke zorg en vertrouwen.
Beste eigenaren/baasjes, MARKdierenarts wil de gezondheid van jouw huisdier blijven waarborgen en is daarom gewoon open. We vragen je wel aandacht voor het volgende.

  • Probeer (waar mogelijk) met 1 persoon met je huisdier naar de kliniek te komen. Knuffelen en handen geven moeten we helaas achterwege laten.
  • Probeer gepaste afstand te houden tot andere eigenaren.
  • Er is, op meerdere plekken in de praktijk, sterilium aanwezig waarmee je je handen kunt desinfecteren.
  • We gaan onze afspraken zo proberen in te plannen dat er niet te veel mensen op hetzelfde tijdstip in de praktijk zijn.

Tot dusver hoeven we geen behandelingen, operaties of afspraken uit te stellen, mocht dat wel het geval zijn dan laten we je dit uiteraard direct weten.

Zorg goed voor jezelf, elkaar en je huisdier!