Alles over MARKdierenarts

Alles over MARKdierenarts

Geschiedenis

Oldenzaal, 1989. Als jongetje van 13 werkt Mark in dierenspeciaalzaak Ten Heggeler en maakt hij iedere woensdag en zaterdag lange wandelingen met Castor, de Golden Retriever van zijn oom. De wens om Diergeneeskunde te studeren krijgt de prioriteit boven alles, zelfs boven voetballen wat hij fanatiek doet. Hij gaat bij een hospita op kamers om in Utrecht diergeneeskunde te studeren. Er volgen jaren vol feestjes en hard blokken. Na zijn opleiding en een jaar roulandschap aan de Universiteitskliniek van de Faculteit Diergeneeskunde in Utrecht werkt hij enige tijd voor Lingehoeve Diergeneeskunde. Daar realiseert hij zich wat hij wil nastreven. ‘Meer tijd, rust en aandacht voor de eigenaar en huisdier. Open en transparant werken’. 

Opening MARKdierenarts 2011

De droom maakt hij waar met een eigen praktijk. Op 3 januari 2011 is het zover, MARKdierenarts wordt geboren. Patricia is een oud-collega van de Lingehoeve en kent Mark door en door. Ze komt in dienst als assistent. 

 

Foto: Mark en Border Terriër Broes voor het pand in Vleuterweide, 2011.

Vanaf dag 1 weet Mark zich te onderscheiden in werkwijze en persoonlijke benadering, maar deelt hij ook al het lief en leed uit de praktijk op social media. Gedreven en ondernemend, altijd vol met ideeën. Hij woont samen in Utrecht en heeft twee zoons, de tweeling Seppe en Mas. Border Terrier Broes is vaste gast in de praktijk. Met zijn team wordt hij op 20 november 2017 winnaar van de eerste Dutch Pet Award voor de Beste Dierenartspraktijk van Nederland. In 2019 schrijft hij het Kookboek voor Klanthousiasme, ondertussen ook in het Engels en Duits vertaald.

Wat kun je van MARKdierenarts verwachten

Bij MARKdierenarts delen we video’s en foto’s van behandelingen en ingrepen zodat je kunt zien wat we doen. We hebben alles in huis, waaronder een volledig uitgeruste operatiekamer en moderne apparatuur. Zo kunnen we de behandeling optimaal uitvoeren. Hoe graag we je ook zien, we denken ook na over preventieve zorg. Het is prettig dat we jou en je huisdier bij naam kennen, we je huisdier als individu zien en werken aan vertrouwen. Door de tijd te nemen voor een consult, maar ook door oprechte interesse te tonen en even te bellen als je huisdier weer thuis is na een behandeling. We zijn bereikbaar via alle mogelijke kanalen, van de balie tot WhatsApp, waarmee we een luisterend oor bieden en voor je klaarstaan wanneer jij dat wil. Het team bestaat uit mensen met ieder zijn eigen unieke persoonlijke stijl en eigen talenten. Zo zien we jouw huisdier ook als individu.

Patricia en Mark aan het werk in de praktijk
Deze video werd gemaakt door de leverancier van onze diagnostische apparatuur. Onder andere onze dierenarts Lonneke is aan het woord. De video geeft een mooi beeld van onze dierenkliniek!

Met elkaar

Goede diergeneeskundige zorg bieden kunnen we dus niet zonder jou en het team van MARKdierenarts. We werken ook veel samen met de Universiteitskliniek voor Gezelschapsdieren en de Specialistische Dierenkliniek Utrecht (SDU), voor orthopedische operaties en doorverwijzingen naar bijvoorbeeld een internist of KNO-arts. Ook hebben we hele goede ervaring met de mensen van: Dagopvang De Happy Roedel, Hondenuitlaatservice WOEFFF, Stichting Dierensteun La Vida, hondenschool Blij & Gehoorzaam, Kattenoppas Leidscherijn, Kattenoppas Vleuten, Ruby’s Ranch en uitlaatservice MetEd.


Dierenarts Mark in de spreekkamer met een eigenaar.

Vacatures MARKdierenarts

Bekijk onze vacatures en volg onze socials om op de hoogte te blijven! Je kunt natuurlijk altijd een mailtje sturen als je denkt een goede aanvulling te zijn op ons team.

ADRES

BURCHTWAL 1
3452 MG VLEUTEN

openingstijden

MA: 08.30 – 18.00 UUR
DI: 08.30 – 18.00 UUR
WO: 08.30 – 18.00 UUR
DO: 08.30 – 18.00 UUR
VR: 08.30 – 18.00 UUR
ZA: 09.00 – 16.00 UUR

ZO: 09.00 – 16.00 UUR